Mann VS Kvinne


Jeg vil gjerne dele Briana sin historie med dere og hva hennes forlovede opplevde for noen dager siden . jeg ble mildt sagt overrasket, sint og trist på deres vegne !  Og det er nettopp slike opplevelser som gjør det vanskelig for mange jenter med MRKH og være åpen om syndromet. Jeg håper og tror at vi ikke møter slike holdninger i Norge ! Jeg kaller det mobbing, en stygg form for mobbing blandet med en god slump mangel på kunnskap. 

Innlegget er oversatt med tillatelse av Briana –  Eng.Original innlegget kan leses her  og Briana kan følges på Twitter her

«Jeg ønsker å starte mitt innlegg med å si at jeg beklager på forhånd om noe jeg er i ferd med å skrive virker støtende på noen. Jeg mener ikke å krenke noen med det jeg skal fortelle deg , det er bare en historie fra min personlige erfaring for noen dager siden , og noen spørsmål om angrepene som skjer på andre i samfunnet vårt.

Her om dagen holdt min forlovede på å  lese flere meldinger fra en venn av meg på Twitter . Han nevnte meldingen til sine kolleger , og de ​​begynte å trakassere ham . La meg forklare . Dette var en melding som var sendt til en Twitter- venn og  var en samtale om hvordan det å ha MRKH vs å være en * trans * kvinne gjør deg noe mindre kvinnelig . Samtalen handlet også om  sammenligningen av å ha XY og ha  XX kromosomer fra fødselen av. Min forlovede nevnte min MRKH i samtalen , og det faktum at jeg ikke har en livmor , har en kortere skjeden , etc til sine medarbeidere , og de ​​begynte å erte ham for , vent på det …. å ha sex med en mann . Det er riktig , en gruppe menn teamet seg sammen mot min forlovede  og kalte ham homofil og forteller ham at han  har sex med en mann fordi man kan ikke være en hel kvinne uten en livmor og bare ha en delvis skjede . De fbegynte deretter å argumentere på kromosomene og mente at alle fostre starter kvinnelige og ender opp med enten å utvikle seg til komplette kvinner eller menn. Og siden jeg ikke » fullt » ut utviklet de kvinnelige delene så må jeg være en mann . De sa » for en idiot du er» , » hvor godt er det å ha sex med en annen mann «, » Du må være homofil , hvordan er den andre pikken ? » etc etc etc.

Jeg fikk høre alt om det når jeg kom hjem fra jobb . Denne mannen , min forlovede, er min klippe . Han følger meg til de fleste av mine gynekologiske avtaler og støtter meg gjennom blodprøver , røntgen , MRI , CT skanner , og alt som hører med . Han lar meg bryte ned og gråte mitt hjerte ut på skulderen når en annen av våre nære venner er gravid , og det er ingenting i verden jeg ønsker meg mer enn en baby som er vår egen . Og folkens , den dagen , så jeg min klippe , min trøst , bryte ned og gråte etter å ha opplevd denne ekstrem trakasseringen . Jeg måtte personlig møte disse menneskene, og snakke med dem om min tilstand , og forklare alt til dem .

Denne erfaringen fikk meg  til å lure på hva * trans * menn og kvinner går igjennom på daglig basis . Dette var en fryktelig førstegangs opplevelse for oss som par , hvordan må det være å oppleve slikt daglig? Min ærlige mening er  at uansett om man er  * trans * har  MRKH er homofil eller lesbisk etc etc etc så  gjør  det deg ikke mindre verd enn andre PERSONER ! Jeg ville ikke valgt noen av disse tingene om jeg kunne valgt selv. Jeg er ( mer eller mindre ) en kvinne . Jeg ble født med perfekte XX kromosomer , og jeg liker å være sammen med en mann , som har XY kromosomer . Men det betyr ikke at jeg ikke aksepterer  andres valg eller medisinske forhold hva enn de måtte være. . Hvis du ble født med XY , men skulle ha blitt født med XX fordi du føler deg som en  kvinne , så bli en kvinne . Og vice versa for * trans * menn ! Hvis du er XX og elsker en annen XX ,det er hvem du er ,  man skal ikke endre på det, men omfavne det . Vær deg selv ! Er det ikke det vi ble lært i barnehagen ? Noen barnebøker snakker om stygge andunger  som vokser opp til å bli vakre svaner selv etter å ha blitt plaget i årevis ? Kom igjen folkens . Dette er det 21. århundre . Vi er alle mennesker , og fortjener å bli behandlet som ett . Flere barnehage sitater ? Behandle andre slik du selv ønsker å bli behandler . Jeg så forresten en mann på nyhetene for en stund siden som ble født som en mann men ønsker  å være en hund . Han er på jakt etter sin perfekte » valpe jente  «.  Så hvis du vet om noen som  ønsker å være en hund , Google ham ! Alle fortjener å bli elsket og akseptert . Uansett legning , så lenge man ikke skader noen med den .

Takk for  at du leste ! Legg gjerne igjen en kommentar om du ønsker å spørre om noe eller fortelle noe.

Forfatterens Merk : Jeg skriver * trans * med stjerner fordi jeg har et problem med å identifisere dem som noe forskjellig fra noen andre, men det er vanskelig for meg å presisere at jeg henviser til dem uten å bruke begrepet . Dermed stjernene . Jeg kjenner en fantastisk kvinne jeg har blitt kjent med  ved en tilfeldighet når jeg søkte på  Twitter for MRKH kvinner . Hennes navn er Sophia Banks, du  finner henne på Twitter @ sophiaphotos . Hun er en utrolig fotograf og en fantastisk forkjemper for hele * trans * samfunnet . Hennes navn har blitt brukt med tillatelse . «

Briana !

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: