MRKH Norges Støttepartnere

LogoSilver angel har et bredt utvalg av smykker ,ørepynt, kjeder, anheng, tommelringer, ankellenke, charms, tåringer , ringer og masse mer. Våre medlemmer får 20 % rabatt ved kjøp på deres hjemmesideFølg dem gjerne på Facebook også.


 

såpeloftetb
Innehaver av Såpeloftet er Kari Anne Candasamy. Hun startet firmaet i 2006 hjemme på kjøkkenbenken. Fortsatt holder firmaet til i Hølleveien 156 i Søgne, men nå med eget såpeverksted i kjelleren og eget utsalg på det romslige loftet i uthuset.
Produksjonen går kontinuerlig gjennom hele året og du finner hennes såper og badebomber i mange butikker og gallerier over hele landet. Besøk nettbutikken hennes ved å trykke på logoen.  Deres spesialitet er kaldrørte såper og badebomber som de lager fra bunnen av med utsøkte kvalitetsoljer og andre nøye utvalgte ingredienser.
De lager også leppepomader, bodybutter, badeoljer, flytende såper mm. Ta også en titt på Såpeloftet sin Facebook side.Vi er stolte over å ha Såpeloftet som vår støttepartner ! Våre medlemmer får 15 % rabatt ved kjøp på deres hjemmeside.


Top Bairns

Topp Bairns drives av Sam som har gjort butikk av hobbyen sin . Hun tilbyr en unik og utsøkt serie med Stjerne drømmefangere, som er håndlaget og ideell for alle aldre.
De lager også Mini Drømmefangere og skreddersydde knappe brosjer som man kan ha på vesker, jakker, gensere o.l
Ta en titt på hjemmesiden deres og på Facebooksiden for bilder og mer informasjon.
Vi er stolte over å ha Top Bairns som vår støttepartner. Våre medlemmer får 20% rabatt på alle produkter.


yess_logoYess! Hotell Kristiansand får du akkurat det du trenger: Lave priser, førsteklasses senger og god frokost. Beliggenheten er midt i smørøyet, kun 30 meter fra hovedgågaten Markens og kun 300 meter fra tog-, buss- og ferjeterminal / Color-Line. Hotellet ble bygd i 2009 og fremstår som nytt. I 2013 ble hotellet kåret til et av de best likte hotellene på det anerkjente reisenettstedet  Tripadvisor. Servicen er veldig bra på hotellet. Vi er stolte over å ha Yess!Hotel som vår støttepartner ! Yess! Hotel finner du også på facebook, her kan du se hva gjestene selv sier om hotellet. Våre medlemmer får 10 % rabatt på overnattinger hos Yess! Hotel.


91abf745026b9d88622d5e21dcef9aeeThe Beach Towel Clip !
Dette geniale produktet er noe alle som liker å ligge på stranda trenger. Med disse klipsene holder du håndkle enkelt på plass uten at det blåser opp i kantene. Ved kjøp gjennom å trykke på bildet støtter du samtidig MRKH Norge sitt arbeid.


Har du lyst å være støttepartner for MRKH Norge? Ta kontakt med oss på mail : mrkh@mrkhnorge.no

%d bloggere liker dette: