Møter

SAMMENKOMST FOR JENTER MED MRKH – POLEN, WARSAW 2014

Vi har gleden av å invitere deg som er diagnostisert med MRKH til å møte andre jenter med samme diagnosen fra flere forskjellige land 3-6 Juli 2014. ( Beste reisealternativ er å reise ned på kvelden den 2 Juli.)

Treffet vil finne sted i Warsaw Polen , vår kontaktperson Karina Sasin fra Polen er den som står i bresjen for å arrangere dette treffet.
Det vil være faglig presentasjoner, presentasjon  av ulike frivillige organisasjoner blant annet MRKH Living fra England og  oss MRKH Norge.

Målet med arrangementet er å bli kjent og få prate med andre i samme situasjon, lære mer om syndromet , skape enda mer bevissthet rundt MRKH og sist men ikke minst vi skal ha det GØY!

Karina vil ta ansvar for å booke hotell  og ordne et greit tilbud til oss på dette.
Prisene i Polen på mat, overnatting og aktiviteter er veldig lave sammenlignet med Norge.
Deltagerne dekker selv utgiftene.

Det er allerede påmeldt deltagere fra Polen,England, Frankrike, Finland, Sverige og Norge. Vi håper å samle en gruppe Norske jenter som ønsker å være med på dette, og vi håper det også kommer noen deltagere fra Sverige.

Kunne du tenke deg å være med på dette eller ønsker mer informasjon om arrangementet send en mail til mrkh@mrkhnorge.no – merk med “polen 2014 ”, eller du kan registrerer deg direkte på denne linken.

VI håper å se nettopp DEG i Polen, Warsaw  sommeren 2014 🙂

Pga flypriser og avreisetidspunkter blir det rimeligste og beste alternativet og reise ned kveldstid eller morgen  den 2 Juli og hjem kveldstid den 6 Juli eller tidlig morgen 7 juli
Norwegian har et  fly som går fra Oslo kl 19.40 og lander i Warsaw kl 21.30- Avreise fra Polen den 6 kl 2200 lander i Oslo kl 2355. Pris totalt for denne ruten tur retur er  1652 kr.

Link til Flyavganger med Norwegian

Wizz Air har et fly som går fra Torp,Sandefjord 0840 Onsdag 2 Juli og hjem Mandag morgen 7 Juli kl 0615 til 200 kr en vei + bagasje på 240. tot 888 kr inkl bagasje tur retur. ( Jeg flyr denne ruten til info )

Link til Wizz Air flyvning her  ( velg torp som avreise og Warsawa (Chopin) som ankomst)

Les mer om Warsaw her http://www.inyourpocket.com/poland/warsaw

Ønsker du å støtte oss og våre deltakere med denne turen?
Gi en donasjon og merk den med «polen tur 2014»

btn_donateCC_LG

 

%d bloggere liker dette: