Liza Johannesson – Foredrag om Livmor transplantasjon MRKH meeting 2014


Vi har gleden av å fortelle at Liza johannesson kommer til Polen i Juli for å delta på verdens første Internasjonale MRKH møte.

LisaLiza er Fødselslege-gynekolog og jobber ved Sahlgrenska universitets sykehus  og er i tillegg forsker ved Universitetet i Gøteborg, Sverige.

Hennes kliniske arbeid og forskning fokusere på livmor transplantasjon. Dr Johannesson fikk sin MD i 2005 fra Karolinska Institutet i Stockholm. Etter et internship på Hallands Hospital i Varberg (2005-2007)  sluttet hun seg til Sahlgrenska universitetssykehus i 2008, hvor hun senere gjorde seg bemerket i Obstetrics and Gynecology (fikk styrets sertifisering i 2012) og hennes doktorgrad med tittelen «Livmor Transplantasjon: en eksperimentell studie i primater» som ble tildelt som «Best PhD-avhandling ved Sahlgrenska akademiet ved Universitetet i Gøteborg» i 2012.
Samme år var hun en av kirurgene som for  første gang utførte  mor til datter livmor transplantasjon. Sammen med teamet har hun vært involvert i å gi omsorg til alle 9 pasientene som var  involvert i livmor Transplantasjonen.
Hun er forfatter av en rekke faglig vurderte artikler og foredrag som hovedsakelig blir brukt på internasjonale vitenskapelige konferanser, inkludert ESHRE, IHCTAS og COGI.

Les mer om møtet og hvordan du kan delta her MRKH MEETING 2014

 

 

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: