Vidunder Kremen -Ovesterin


Hvis du har operert så kan det hende at du har sett denne kremen før.

OvesterinkremDette er en hormon krem som påføres i skjeden. Etter at jeg hadde blitt operert, så lignet det ikke en neovagina, men nærmere ett åpent sår. Jeg fikk  denne kremen, for å skape riktig hud type i underlivet.

Jeg ble fortalt at hvis det blir rift eller sår,som også kan oppstå under dildering, så burde jeg bruke denne for å forhindre arr eller at tørr hud skal skapes. Denne kremen hjelper også for tørr skjede ,smerter under samleie, tilbakevendende urinveisinfeksjoner og urinkontinens.

Du får denne kremen reseptfritt på apoteket og den kommer med en slags sprøyte som du bruker til å påføre kremen i skjeden.

Ovesterin krem inneholder østriol. Østriol er et av de kvinnelige hormonene eller østrogenene som kroppen produserer. Under og etter overgangsalderen (klimakteriet) går østrogenproduksjonen ned. Kvinner kan da få plager som irritasjoner og tørrhet i skjeden, smerter under samleie, tilbakevendende urinveisinfeksjoner og urininkontinens. Ovesterin krem er en hormonerstatningsbehandling som kan brukes for behandling av slike plager.

Kjøp kremen på nett her – eller via ditt nærmeste apotek.

Gunn

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: