En hyggelig melding


I forrige uke fant jeg plutselig en melding i annet boksen min på Facebook. Det er blitt slik på FB at dersom man skriver melding til noen som man ikke er venner med så legger meldingen seg i annet boksen. Man får heller ikke beskjed om at det er kommet noen melding i annet boksen, så det kan være lurt å sjekke denne med jevne mellomrom.

Og det gjorde jeg når jeg fant en hyggelig melding fra en ung gutt. Måtte sjekke ut profilen, og det kan virke som gutten er i 18-20 årene, noe som overrasket meg og gjorde det enda litt mer rørende 🙂

Her er meldingen :

Ekstremt tøft og kult av deg å stå frem på den måten du har gjort for noen mnd tilbake. ikke ta det frekt på noen måte at jeg skriver til deg, men ante ikke at den tilstanden du sto frem med eksisterte. hvordan går det med deg per dags dato? du behøver selvfølgelig ikke å svare hvis du ikke vil. uansett veldig modig av deg å belyse en så sjelden tilstand, alt det beste 🙂

Tusen Takk til deg som sendte meldingen, det betyr mye, ikke bare for meg, men for fremtidige jenter med MRKH som kommer ut av MRKH skapet !

Meldingen fikk meg til å tenke på denne quoten :

52

Ha en strålende dag alle sammen 🙂

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: