Leke gravid


gravidDe aller fleste jenter har på ett eller annet tidspunkt lekt at de er gravide. Spesielt som små jenter, putter en pute under genseren og sprader rundt med «struttende» mage. Mange jenter har det som en naturlig drøm å bli mamma når de blir voksne.

For jenter med MRKH blir denne drømmen knust for mange. De får den tunge beskjeden om at de ikke kan bære frem egne barn.

Det er naturlig at man lurer på hvordan det vil være å ha muligheten til å bli gravid, kjenne at barnet vokser og gror i magen,den første ultralyden og alt som følger en graviditet.  Det vil vi aldri få oppleve,i hvertfall de aller fleste av oss med MRKH.

Men det hindrer oss likevel ikke fra å leke gravid fra tid til annen selv som voksne. Blåse ut magen i en stram genser, eller etter et stort måltid mat og magen er sprengt, da hender det noen av oss klapper oss på den oppblåste magen og drømmer oss bort litt. Kjenner på hvordan det kanskje ville vært om det faktisk hadde vært et barn inni der. Noen av oss viser gjerne magen til vår kjæreste og spør: ser jeg ikke gravid ut nå eller?

Så våkner vi fra dagdrømmen og kjenner litt på sorgen over at dette vil vi aldri få oppleve på ordentlig…. Men det er lov å leke og dagdrømme innimellom 🙂

Har du lekt at du er gravid i voksen alder?

Her er jeg mens jeg leker Gravid, etter Jula har magen vokst en del av alle de gale grunnene !

preg

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: