Hva vil det si å føle seg som en voksen kvinne ?


Selv om jeg er blitt 35 år føler jeg meg ikke alltid som en voksen kvinne, slik jeg ser på andre kvinner som er både yngre og på samme alder som meg. Jeg har sjeldent følt meg slik. Jeg er ganske liten av vekst, 156 cm, og det kan jo være litt av årsaken, men jeg tror faktisk det er pga MRKH’en at jeg ikke alltid føler meg som en fullstendig voksen kvinne.

Misforstå meg rett, jeg føler meg absolutt kvinnelig, og jeg gjør masse kvinnelige oppgaver i min hverdag, elsker å pynte meg,  klær, sko, (elsker sko), frisør osv, lager middag, tar meg av to barn, husarbeid, møter, kjører bil, har flere jobber, har masse kunnskap og erfaring osv. For all del, jeg føler meg som en kvinne, men ikke som en fullstendig voksen kvinne slik jeg selv ser på andre kvinner.

Jeg har aldri hatt menstruasjon, noe som gjerne forbindes med overgangen fra ungdom til ung kvinne. Den manglende evnen til å få barn spiller også inn. Jeg har aldri kjøpt bind, tampong , P-piller eller andre typer prevensjonsmidler. Aldri gått til gynekolog for å sjekke livmorhals og hva enn det er de sjekker. Disse tingene som er så grunnleggende for kvinner har vi med MRKH aldri fått være med på. Dette har gjort at jeg føler meg annerledes og som en litt mindre voksen kvinne. Selv nabo tispa (merk hunden) har menstruasjon og spankulerer rundt med hundetrusen sin med bind oppi  🙂 Også den seksuelle biten har påvirket min følelse av å være en fullstendig voksen kvinne, det å ikke ha  friheten til å bare nyte uten alle komplikasjonene og redslene for smerte til å prøve alle stillingene man ønsker. Jeg har brukt dilderingsmetoden og ikke operasjon. Selv om dette fungerer fint nå, så fungerte det dårlig i over 10 år og det tar tid å omstille hjernen og kroppen på at det nå ikke gjør vondt lenger.

Jeg føler meg på mange måter som ei lita jente, med en gammel dames erfaringer.

Jeg ser på andre kvinner, og de ser så kvinnelige ut, det liksom oser voksen kvinne av dem..

Selv etter jeg ble fostermor så føler jeg meg ikke like voksen som andre kvinner på min alder.. Og hvem vet om jeg noen gang vil føle meg som en…

Heldigvis har jeg en ung kjæreste  !!

Føler du deg som en voksen kvinne selv om du har MRKH ? Hva legger du i begrepet «voksen kvinne» ?

Dette er sånn typiske ting jeg gjør, ikke mye voksen kan du si, ja jeg har passert 30 år på disse bildene 😀

25747_382527170702_5111225_nTitt tei fra dukkehuset !

25747_382527150702_6905786_nKjøre bil er jo artig 🙂

)

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: