Førjulstid


I dag er det allerede 8 Desember blitt og andre Søndagen i advent !
To lys er tent med våre to små fosterbarn som elsker å tenne lys og synge sang 🙂 Litt julebakst har vi gjort og litt julepynt er laget 🙂

1397225_582073631866088_1096992144_o

Vi gleder oss til Jul og nyter førjulstiden med alt som hører til. Jeg vet at ikke alle jenter som er rammet av MRKH nyter tiden like mye. Julen er jo for mange barnas høytid og mye av jule fokuset er rettet mot barn og aktiviteter for barn. Dette kan oppleves både sårt og vanskelig for dem som sitter med en lengsel og et savn etter egne barn. Men vi må huske at Julen like mye dreier seg om familie som foreldre, søsken, tanter , onkler og søskenbarn og gode venner. Så håper dere alle klarer finne julestemningen og julegleden med de dere har rundt dere 🙂

Jeg jobber mye alene for tiden med å forsøke og samle inn penger til organisasjonen. Det er ikke så lett å få folk til å åpne lommebøkene bare for å gi, det er nok lettere å gi til organisasjoner som jobber for syke og fattige barn, en voksne jenter med et sjeldent syndrom. Så løsningen er å finne på noe som også gir de som støtter noe tilbake. Jeg har derfor begynt å lage lys med flotte motiver , bake kaker og strikke luer 🙂 Har heldigvis noen strikke glade og dyktige kusiner som har vært snille og strikket en del luer for meg 🙂 Jeg har tatt kurs for å lære og lage lys med motiv på en ordentlig måte og resultatet er like fint som de som selges i butikker rundt forbi. Bare våre motiv er annerledes og ikke noe man får kjøpt andre steder. Salget av disse har så langt gått bra og vi har tjent inn over 1500 kr og solgt nærmere 40 lys ! Pengene går i første omgang uavkortet til mrkh treffet i Polen Juli neste år ! Vi gleder oss så mye til dette treffet og det er mange som har meldt sin ankomst til dette fra flere land i Europa ! Du kan lese mer om treffet  her : Warsaw, polen , første internasjonale mrkh møte

Her er noen av lysene vi har solgt 🙂 Går jo mye i julemotiv nå før jul da 🙂  Etter jul blir det selvsagt andre motiver. Målet er også å få til et stand i byen en helg før jul og forhåpentligvis få solgt både kaker,lys og luer 🙂

20131130_213359

Ønsker alle et fortsatt god Advent og en god og fredfull førjulstid 🙂 ❤

Lise-MRKH Norge

2advent

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: