MRKH Møte 3-6 Juli 2014


Om 7 måneder braker det løs med verdens første internasjonale møte for kvinner med MRKH. Jenter fra hele verden kommer for å delta !

Karina Sasin som leder den Polske MRKH org er hovedaktøren for dette eventet, men samarbeider tett med oss, den Engelske org. Living MRKH, Geraldin for den Franske org og Pinja som representerer Finland.

Det er allerede påmeldt over 30 jenter fra flere land blant annet Sverige, Frankrike, Polen, Norge, England,Finland . Det blir en del faglige aktiviteter sammen med spesialister, innslag fra diverse organisasjoner, diskusjonsgrupper og selvfølgelige mye sosialt og moro ! Dette gleder vi oss til og håper at mange flere velger å ta turen nedover.

For dere som ønsker mer informasjon kan dere lese mer på denne siden www.mrkhmeeting2014.wordpress.com  dere kan også melde dere på der.

Hvis du ønsker å reise sammen med andre Norske deltagere kontakt oss på mrkh@mrkhnorge.no så prøver vi å reise ned i sammen.
Det mest gunstige og rimeligste alternativet er å reise ned 2 juli siden arrangementet begynner ganske tidlig på morgenen 3 Juli.

I Polen er prisene på alt fra mat, overnatting til transport veldig billig sammenlignet med Norge så her trenger man ikke noe stort budsjett for å ta turen.
Det er også lov å ta med seg en venninne eller mor, gutter er ikke inkludert i opplegget i denne omgang.

Vi håper også å få samlet inn litt penger til dette arrangementet  slik at vi kan hjelpe til med å dekke noen av utgiftene til de Norske jentene som ønsker å delta.

Håper vi ser dere i Warsaw Polen 2014 !

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: