Respons Side2.no artikkelen


Hei alle sammen,

Sitter her og er virkelig rørt ,glad og takknemlig lang inn i hjerterota. Er også utrolig sliten og våknet nettopp av en 3 timers lur, og føler meg enda veldig sliten..Det var visst mer spenninger i kroppen ifb med dette enn jeg selv trodde 🙂

Jeg er utrolig takknemlig til side2.no  som ville trykke historien min om MRKH. Det var aller første gang det ble skrevet om dette i Norske medier og jeg var utrolig spent på hvordan det ville gå.  Ikke trodde jeg at det skulle bli så mye og så positiv respons ! I skrivende stund har artikkelen på side2 fått 525 likes på under 24 timer, i mine øyne er det helt fantastisk. Det er kommet over 800  ny visninger på hjemmesiden min siden artikkelen kom ut !

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har en samboer som elsker meg , er stolt av meg og utrolig støttende i denne prosessen, jeg kunne ikke delt min historie uten den støtten der ! Så takk Jan Erik ❤

Til mine venner og bekjente på Facebook vil jeg rette en stor takk for alle deres helt enormt flotte tilbakemeldinger. Jeg har blitt rørt til tårer så mange ganger siden kvelden i går at det er ikke rart kroppen min plutselig ble helt slått ut. For noen fantastiske mennesker dere er, og dere skal vite at det betyr så enormt mye ! Hver eneste kommentar er betydningsfull og jeg deler dem med alle jenter som lever med MRKH, for de fortjener disse ordene like mye ! Og slik en positiv respons er et utrolig viktig skritt for å fjerne den skammen og lukketheten som dessverre mange opplever med dette usynlige syndromet… Så nok en gang tusen takk !!

Her er noen  av kommentarene jeg har fått :

«Stolt av deg Lise! Og for et fantastisk forbilde du er <3»

 

«Så flott at du deler dette med oss,Lise. Vær stolt av det!»

 

«Imponert! Så fin artikkel, tøft og modig!»

 

«Flott artikkel og tøft gjort Lise! Stå på videre:)»

 

«Så fin artikkel kjempe modig og bra at du tør å stå frem med dette;))Og hjelpe mange andre som skammer seg og føler seg alene!Utrolig fint gjort stå på og så bra du fikk diagnosen;0Tøft gjort!!»

 

«Du har hjulpet og økt livskvaliteten til mange tenåringer når di trenger d mest nå Lise, og flere vil d bli. Tar av meg hatten for d her, dette fortjener hederspris å statue! Respekt min venn:)»

 

«You did a wonderful and so accurate a job! You are truly courageous. Knowledge is so important to our younger sisters – as those of us that thought we were all alone can attest. We need people like you to get the word out on this syndrome. All the best from a US sister. «

Og med sååå mange meldinger som er like positive og rørende som dem jeg har delt her, er det virkelig mye lettere å være åpen med dette 🙂 ❤

Det som har varmet meg aller aller mest og gjort denne reisen verd hvert eneste sekund er de henvendelsene jeg har fått fra Jenter rammet av MRKH både i innland og utland. Jeg har fått mail, sms og FB meldinger med takk for at jeg delte min historie, jenter som har gått i mange år uten å få en diagnose av legen fordi de ikke har klart å forstå hva de feiler, men som etter å ha lest artikkelen nå er sikker på at MRKH er det de har. ! Jenter som sier de kjenner seg igjen i historien, jenter som ikke lenger føler seg alene, jenter som ikke lenger vil gjemme seg bort men være stolte av hvem de er. Disse tilbakemeldingene har virkelig overveldet meg og gjort meg så utrolig glad, så glad at jeg vanskelig finner ord , men for en god følelse !  Det er helt fantastisk og mer enn jeg turte håpe på ved å fortelle min historie ! Dere skal vite at jeg er så stolt av dere alle sammen som tør og ta kontakt som tør å vise takknemlighet ! Når disse jentene forteller meg at artikkelen var godt skrevet og traff dem da vet jeg at vi fikk frem mange viktige ting !

Dette har virkelig vært et spente,tøft, rørende og gledelige døgn !!
Men det har vært den største gleden å kunne gi MRKH en stemme og et ansikt på veien mot en bedre fremtid for den kommende generasjonen med MRKH jenter ! Og jeg hr fått mange nye MRKH søstre i dag hvilket er helt fantastisk !!<3

Tusen Takk alle sammen – fra dypet av mitt hjerte !!!

Lise

Link til artikkelen er her 

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: